Les treballadores de l'Escola Bressol Els Colors en contra del nou plec de clàusules

Les treballadores de l'Escola Bressol demanen que no s'aprovin perquè "no hi haurà cap increment salarial per als treballadors, ni cap millora en el servei"
|

Les treballadores de l’Escola Bressol Municipal dels Colors han manifestat a través d'una carta a l'Agenda, "l’angoixa i la decepció que ens ha provocat la situació laboral" que tenen actualment. Des del passat 2019, que negocien millores del servei i dels salaris, que tenen congelats des del 2010. A banda, recoden que són "les treballadores pitjor pagades del Maresme". Les treballadores es queixen que d'aleshores ençà "cap govern ens ha concedit la millora salarial que creiem que és justa, tot i que, amb paraules se’ns ha demanat paciència i comprensió".


Escola bressol


Per part de l'Ajuntament sempre es diu que s'ha d'esperar a un nou concurs. Segons el sindicat, el plec del nou concurs es durà a aprovació al ple del mes del pròxim dia 30 de desembre. Per als representants, aquests plecs "deixen molt a desitjar; atès que no hi haurà cap increment salarial per als treballadors/es, ni cap millora en el servei". Els representants d'USOC han mantingut diverses reunions amb la regidora Marta Prades i la tècnica Pilar Pelegrí durant l’últim curs i han ofert diverses propostes. Acusen el govern de no voler fer realitat cap d’aquestes millores.


Per això, demanen que no siguin aprovats els plecs en el proper ple municipal de divendres i que es treballi per aconseguir condicions més favorables per als treballadors. Les treballadores lamenten que "després de tants anys d’espera, quan ja vèiem una mica de llum i de bones intencions, tornem a rebre una negativa i ara ja estem esgotades emocionalment i decebudes amb tot plegat".