Arnau Cucurull, cap de llista de la CUP per a les pròximes eleccions municipals

La segona a la llista serà la regidora Pat Sil·lah i, en tercer lloc, s'hi incorpora l'exregidor socialista Xavier Febrer
|

Arnau Cucurull encapçalarà la llista de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) d’Arenys de Mar a les pròximes eleccions municipals del 2023. El partit ha fet públic el nom del cap de llista i els altres tres primers llocs de cara als pròxims comicis. En els primers llocs de la llista i per aquest ordre l’acompanyaran l'actual regidora de la CUP, Pat Sil·lah, i l'exregidor socialista Xavier Febrer. En quart lloc, hi anirà l'actual portaveu de la CUP a l'Ajuntament, Ona Curto, qui el passat mes d'octubre ja va anunciar que no lideraria la candidatura


Arnau cucurull

Sil·lah, Cucurull, Curto i Febrer. Foto: CUP. 


Arnau Cucurull és productor editorial i gràfic i es dedica al món del disseny i les arts gràfiques. Ha format part de diverses entitats i col·lectius arenyencs i, de fet, va ser un dels impulsors de l’assemblea de la CUP el 2009. Feia setmanes que el seu nom sonava com a possible cap de llista, fet que s'ha confirmat aquest matí oficialment. 


L'altra incorporació estrella d'aquesta candidatura és l'exregidor socialista Xavier Febrer que torna a política després d’un temps d’aturada. Ara jubilat, l’any 2007  ja va ser el fitxatge estrella de Ramon Vinyes per formar part de la llista socialista com independent i va ser regidor de govern fins al 2011 de les carteres d’Acció Social, Participació Ciutadana, Noves Tecnologies i Nova Ciutadania. 


La CUP ha format part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar en els tres darrers mandats, els dos primers a l’oposició i aquest últim ocupant les àrees de Recursos Humans, Educació, Serveis Municipals i Medi Ambient fins aquest estiu. Ara, han passat a l’oposició després de la crisi amb el govern d’ERC.