Final de temporada i èxit rotund de les entitats esportives arenyenques

Hoquei, futbol sala, bàsquet, vòlei, taekwondo, kungfu i futbol han estat disciplines on enguany s’han vist títols
|

L’arribada de l’estiu és sinònim de final de temporada per a gairebé totes les entitats esportives en format equip de la vila. Curs 22-23 disputat amb total normalitat, amb les instal·lacions a ple rendiment —gran demanda d’ampliació d’equipaments la que realitzen les múltiples entitats arenyenques—, obtenint grans resultats, notables moments viscuts i lligues aconseguides. Gran paper el dut a terme del Club Hoquei Arenys, com ara el campionat aconseguit del Fem11 de Copa Catalana dirigides per Georgina i Èlia, o la sisena posició de tota Catalunya de la categoria Fem17.


Xènia Vidal Dalmau

Xènia Vidal Dalmau. 


Esment especial mereix L'arenyenca Xènia Vidal Dalmau del CH Arenys que va ser seleccionada per la selecció catalana d'hoquei i l’equip es va proclamar campió d'Espanya a Jerez de los Caballeros en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. El pavelló també va viure el títol de lliga del Futsal Arenys en categoria juvenil amb 64 punts dirigits per Carles Garí o la destacada novena posició de l’infantil de Divisió d’Honor amb 36 punts. En el cas del primer equip masculí del futbol a l'interior d’Arenys de Mar, es van posicionar en vuitena posició de Segona Divisió Catalana.


Sense marxar de la pista, el Bàsquet Arenys va aconseguir dues lligues durant el mes de maig, agafant protagonisme el Sènior femení dirigides per Àlex Arenas, obtenint bitllet per a Tercera Catalana i proclamant-se campiones sense conèixer la derrota. Mateixa fita del Sènior B masculí, convertint-se en campions de lliga i aconseguint la segona posició de les fases finals del passat 10 i 11 de juny.


I el Vòlei Arenys deixa enrere una temporada històrica, que quedarà a la memòria dels aficionats, tenint a tocar el fet de poder assolir bitllet per Superlliga dos, però no van sortir del tot bé les fases finals disputades a Molina de Segura. Així i tot, espectacular temporada del primer equip masculí, juntament amb la quinzena posició d’Espanya del Júnior masculí i la participació en el Campionat d’Espanya de l’aleví masculí a Valladolid dirigits per Pau Moret.


D'altra banda, excel·lent rendiment el trobat al Bernat Coll, amb la segona posició de Quarta Catalana del CF Arenys amb 62 punts, a nou punts del Rocafonda CF o les lligues aconseguides per l’Aleví A i l’infantil, pujant aquests últims a Primera. El Sinera United destaquen el gran paper realitzat durant tot el curs dels seus equips femenins, començant la temporada amb dos equips federats, infantil i cadet en futbol 7, creixent de manera espectacular un grup d’iniciació que donarà pas a més equips de competició a la 23/24, on sobresurt l’aleví, infantil, i per primer cop, equips de futbol onze com el cadet i el juvenil, pas molt important per l’entitat i per l’estructura femenina.


Finalment, el Club taekwondo VIRO, entitat esportiva d'Arenys de Mar, ha aconseguit 13 pòdiums. 1 campió de Catalunya, 2 sotscampions i deu 3ers classificats.



 I  també, l'Associació de Kungfu i Tai Txi d'Arenys ha obtingut uns bons resultats en el Campionat de Catalunya.

El passat dia 6 de maig de 2023 es va celebrar en el Pavelló Municipal de Tordera (Barcelona) la IV edició del OPEN CATALUNYA DE KT, modalitat multidisciplinària oberta a qualsevol disciplina marcial.

Els gaurdons obtiguts son:

1a Posició en categoria infantil en taolus: Georgina Soto.

3a Posició en combat Juvenil: Adama Traoré.

2a Posició com a Club Esportiu Associació de kungfu i Tai Txi Arenys.

3a Posició en Categoria Infantil taolus: Alex Matas 

 multimedia images 360116707 671981421441927 2733140153220916453 n

Els integrans del club Associació de Kungfu i Tai Txi d'Arenys que van participar a l'Open Catalunya de KT