Sílvia Gutiérrez, nova directora de l'escola Joan Maragall

​Agafa el relleu de Maria Asensio que ha estat directora durant els darrers cinc anys i que seguirà com a mestra de música
|

Canvis importants a l’Escola Joan Maragall. Maria Asensio, després de cinc anys al capdavant del centre decideix no seguir després de cinc anys al càrrec, el primer de forma extraordinària, que serà recordat per treballar durant la pandèmia.


Silvia Gutiérrez

Sílvia Gutiérrez. 


No ha sigut un camí fàcil, però el centre educatiu va poder tirar endavant un projecte. Asensio fa un balanç positiu aquests cinc anys, amb l’assemblea d’estudiants el projecte de convivència entre l’alumnat. Maria Asensio estava acompanyada de Gemma Abad com a cap d’estudis. Arenys de Mar necessita intensificar actuacions respecte als diferents centres educatius, ja sigui pel manteniment, la conservació d’espais i la renovació de diferents elements. Juntament amb aquests, s’ha de pensar a habilitar espais per sostenir l’aspecte digital, tant present en les aules on l’ús de la tecnologia va en paral·lel a l’aprenentatge.


Maria Asensio continuarà vinculada amb el Joan Maragall i impartirà classes de música. El seu lloc l’agafa Sílvia Gutiérrez, acompanyada d’un equip que tindrà com a mà dreta en forma de cap d’estudis a Gemma Solsona i com a secretària a Bàrbara Aguiló, que continuarà exercint la mateixa funció que l’antic equip directiu. Un equip que no farà canvis importants, esperant traçar un camí continuista al projecte educatiu que té el centre, però és clau aquest treball conjunt amb Agustí Farré, nou regidor d’Educació i el consistori.