El CF Badalona guanya el 48è Trofeu "Vila d'Arenys" de futbol juvenil

El CF Badalona ha guanyat la final contra el CE Sabadell per quatre a dos en un partit molt disputat fins al darrer minut del partit.
|


Després de quatre dies de torneig, el CF Badalona ha guanyat el trofeu "Vila d'Arenys" de futbol juvenil en la seva 48a edició. Un trofeu que ha estat molt igualat on hem pogut comprovar que el nivell dels equips ha estat a l'altura habitual del torneig.



Badalona

CF Badalona guanyador del torneig Premi Vila d'Arenys - foto xavi salbanyà


El CF Badalona ha arribat a la final gràcies al bon resultat que va fer el primer partit contra RCD Espanyol que va guanyar per dos gols a un i al segon dia va empatar a zero amb el CE Mercantil. El segon classificat ha estat la CE Sabadell que ha perdut en la final contra el CF Badalona per dos gols a quatre en un partit molt disputat i que els dos equips han pogut fer algun gol més. La CE Sabadell va encarrilar la final tot guanyant el primer partit dos gols a un contra el UE Cornellà i el segon partit contra el EF Gavà per un tres a zero.

El partit pel tercer i quart lloc l'ha guanyat el RCD Espanyol per un gols a zero contra la UE Cornellà. I finalment l’EF Gavà ha guanyat clarament per cinc a un al CE Mercantil la classificació del cinquè i sisè lloc. El trofeu al millor porter del torneig Trofeu Enrique Garcia Baena que se l'ha endut el porter de la CE Sabadell, Biel Escribano que ha jugat 184 minuts sense encaixar cap gol i a més ha fet sis parades de nivell.



Porter

Biel Escribano rep el trofeu a millor porter del torneig a mans del regidor d'esports d'Arenys, Pau Moret. Foto Xavi Salbanyà


Cal destacar que aquests quatre dies de futbol juvenil el Bernat Coll ha presentat una bona entrada tot, la majoria seguidors dels equips participants i observadors que s'ha acreditat d’uns quants clubs de renom de la lliga espanyola. A partir d'ara mateix CF Arenys ja es posa en marxa per organitzar el 49è Torneig Vila d'Arenys.


Recull fotogràfic del torneig  aquí