El govern vol un nou camp de futbol-7 i una nova piscina exterior a voltant de can Quintana

​També ha demanat a la Diputació de Barcelona la remodelació de les pistes d'atletisme i el tancament i adequació de la tercera pista del Fondo de les Creus​
|

L'alcalde d'Arenys de Mar, Estanis Fors, i el regidor d’Urbanisme, Domènec Massuet, es van reunir aquest dimarts, 19 de setembre, el diputat adjunt de l’Àrea d’Esports i Activitat Física de la Diputació de Barcelona, Xavier Amor, acompanyat de l'assessor tècnic de l'àrea, Abel García.  Des del govern se li va exposar la necessitat de remodelar les pistes d’atletisme, un futur camp de futbol-7 i el tancament de la tercera pista del pavelló i la seva adequació per jugar a hoquei, entre altres aspectes. L’objectiu de la trobada va ser demanar a la Diputació col·laboració per poder desenvolupar els projectes.


Pista del cassà

El camp de futbol-7 es construiria a la pista del Cassà. Foto. Xavi Salbanyà. 


Pel govern municipal, Arenys de Mar es troba amb unes instal·lacions esportives molt saturades pel gruix tan elevat de clubs i equips que té la vila.  Sobre la taula, hi ha diverses demandes del tot necessàries, entre les quals, la construcció d’un camp de futbol-7.  Precisament, el govern treballa amb un projecte per crear un complex esportiu a la zona de can Quintana i el pati de l’escola Cassà, per tal de construir-hi el camp de futbol-7 i una piscina exterior.


D’altra banda, també s’ha traslladat una altra de les prioritats que implica remodelar les pistes d’atletisme perquè sigui una realitat. De fet, avança que ja s’ha reunit amb la Penya Apa Anem-hi i que hi ha una trobada prevista amb el president i els arquitectes municipals per revisar i adequar el projecte existent per tal que pugui ser assumible econòmicament.


La tercera de les prioritats implica adequar la tercera pista esportiva perquè els equips d’hoquei puguin utilitzar-la. Precisament, el Club Hoquei Arenys demana una actuació urgent a la coberta per evitar filtracions. En aquest sentit, el projecte ja està aprovat des del mandat passat i que s'inclourà en el pressupost de l'any que ve. Altres demandes que van traslladar va ser la possibilitat de construir altres equipaments esportius, com el rocòdrom o pistes de bàsquet