Marta Mitjans s'endú tres medalles en el primer Campionat Iberoamericà a Lima

​Va guanyar la plata en els 4x400 relleus, l'or en els 800 metres llisos en individual i el bronze en els 4x100 relleus
|

L'atleta Marta Mitjans va aconseguir tres medalles en les disciplines on va participar en el primer Campionat Iberomaericà a Lima (Perú). Mitjans va guanyar la plata en els 4x400 relleus, l'or en els 800 metres llisos en individual i el bronze en els 4x100 relleus, on no estava previst inicialment que participés. L’arenyenca formava part de la selecció espanyola després de ser seleccionada per la Federació Espanyola d’Atletisme

Marta mitjans

Una medalla de cada color és el balanç amb el qual torna l’atleta arenyenca de la seva participació aquest campionat amb la Selecció Espanyola que es va disputar a mitjan setembre a Lima, al Perú.  Individualment, s’ha emportat la medalla d’or en la seva disciplina ‘estrella’: els 800 metres llisos. Cal destacar la solvència de l’arenyenca en aquesta prova en què va estar per davant en tot moment. Mitjans va viure aquest campionat Iberoamericà amb molts nervis, més per l’experiència personal que les proves en si. A les tres curses disputades, se la va veure amb molt tranquil·la i segura d’ella mateixa.

Col·lectivament, s’endú la meda de plata en els relleus 4x400 i també la medalla de bronze en els 4x100 metres. Un cop retornada del Perú, l’arenyenca ja entrena per tal de preparar-se per les pròximes competicions. Des de la Penya Apa Anem-hi esperen que pugui participar del Cros dels Arenys previst pel mes de novembre.