L'Ajuntament fa marxa enrere i ara diu que no comprarà el carrilet

La nova proposta és mantenir el lloguer a un preu inferior a l'actual i podria funcionar aquesta mateixa Setmana Santa
|

La idea del govern municipal de comprar un carrilet ha durat un mes. L'alcalde Estanis Fors va ser contundent en el ple d'ahir vespre quan va afirmar que “l'Ajuntament no té cap intenció de comprar un carrilet” desdient-se del que va avançar a mitjan desembre quan va avançar que, fins i tot, havien reservat una partida de 50.000 euros per adquirir un vehicle de segona mà. Finalment, el govern ha vist que la compra sortiria més cara dels diners reservats i que el manteniment i el personal per conduir-lo suposen una despesa elevada. 


El regidor de Promoció Econòmica, Ramir Vidal, va indicar en el ple d'ahir que un carrilet nou pot pujar a 350.000 euros i el manteniment i personal tindria un cost anual d'uns 40.000 euros. Per això s'han demanat tres pressupostos a empreses que lloguen carrilets i que es fan càrrec dels costos de conducció i mecànics. Vidal va afirmar que el lloguer que han trobat podria arribar fins a un 50% més barat que el que es paga actualment (33.000 euros)


L'opció de lloguer s'activaria per Setmana Santa i després estaria a Arenys de Mar durant els mesos d'estiu, com fins ara.


Carrilet   xs

El carrilet forma part del paisatge turístic d'Arenys de Mar durant l'estiu. Foto: Xavi Salbanyà