Aleix Biel Estarlich, medalla de plata a les Olimpíades de Biologia de Catalunya

​Aquest lloc el classifica per les Olimpíades Espanyoles de Biologia que es faran a València
|

L'alumne de l'Institut Els Tres Turons, Aleix Biel Estalrich va aconseguir la medalla de plata després d'acabar en el quart lloc a la classificació general en l'Olimpíada de Biologia de Catalunya. El lliurament de premis va ser el passat divendres a la Sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans. Des de l'Institut Els Tres Turons asseguren que és un orgull pel centre haver aconseguit aquest resultat en aquest certamen.


Aleix Estarlich Pimas

Aleix Biel Estarlich.


Estarlich va aconseguir el quart lloc que li dona opció de prendre part de les Olimpíades Espanyoles que es faran a València després de la prova teòrica que es va celebrar a principis de febrer a la Universitat Autònoma de Barcelona. En declaracions al programa ‘El Dominical’ de Ràdio Arenys, va afirmar que ha gaudit molt de l'experiència viscuda en les dues proves prèvies, especialment la fase final. Assegura que no s'esperava aquest resultat tenint en compte el temps de preparació que ha tingut.


Estarlich explica que, tot i que no sap com seran les proves a les Olimpíades Espanyoles, haurà de fer unes jornades prèvies de preparació durant el mes de març. És conscient que, segurament, les proves seran un pèl més extenses i complexes que les que s'han fet en aquestes Olimpíades de biologia catalana. Tot i que és conscient de la dificutat, explicar que guanyar les Olimpíades de Biologia Espanyola li donarien accés a la prova internacional que es disputarà a Kazhastan.