La compra del Casal Sant Vicenç val 1,5 milions d'euros

Els partits a l'oposició insisteixen en la importància de tenir una visió a llarg termini a través d'un Pla d'Equipaments
|

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha rebut la valoració del preu de compra del casal Sant Vicenç i puja 1.578.439 euros i si es vol llogar, costaria 7.000 euros mensuals. El govern municipal valorarà quina decisió prendre. En el cas que es comprés es faria a terminis. Aquest edifici, amb una àrea de 1.800 metres quadrats edificats i una parcel·la de prop de 4.000 metres quadrats, s'ha proposat com a futur emplaçament per a diversos serveis municipals, com el CDIAP, el Centre Obert Tallaferro, que fa anys que es troben de forma precària als barracons de Can Nadal, o l'Agrupament Escolta Flos i Calcat, que ara ocupa els baixos dels pisos dels mestres.


Casal st vicenç   carlos cano

El casal Sant Vicenç té 1.800 metres quadrats edificats. Foto: Carlos Cano. 


L'anunci de la taxació, fet per l'alcalde Estanis Fors, va donar peu a l'oposició per reiterar la necessitat d'un Pla d'Equipaments, abans de comprometre una inversió d'aquesta magnitud. A més, s'han plantejat interrogants sobre altres possibles projectes, com la construcció d'una piscina municipal i una pista de futbol-7 al pati de l'escola Cassà. El govern, ara, es troba davant el repte d'avaluar la viabilitat de la compra d'acord amb el pla d'usos que es dissenyi per a l'edifici. Tot i això, els partits opositors insisteixen en la importància de tenir una visió a llarg termini a través d'un Pla d'Equipaments abans de prendre una decisió definitiva sobre la inversió en aquest immoble.