El Vòlei, la pesca i la boxa sumen nous èxits per a l’esport arenyenc

El Sènior Masculí guanya la lliga, bronze al mundial pel Mar Sport i or de boxa al Janes Sport
|

El Sènior Masculí del Vòlei Arenys és el nou campió de Primera Divisió Masculina. L’equip ha acabat líder del grup B amb un total de 61 punts, 10 punts per sobre del segon classificat, i això li permet l'ascens a SuperLliga 2 després que, enguany, no es disputin les fases entre els 6 millors equips de la categoria. El president del Club Vòlei Arenys, Albert Ferran, va explicar a Ràdio Arenys que ara comença la feina de parlar amb espònsors i buscar fórmules per augmentar el finançament privat per a poder disputar la pròxima temporada en la nova categoria. 


Volei

El Sènior Masculí del Vòlei jugarà a SuperLliga 2.


A més, afegeix que el club té un ‘deute moral’ amb els jugadors que l’any passat podien haver pujat a SuperLliga 2 i no ho van fer pels costos que suposa. Per aquest motiu, l’objectiu és aconseguir els diners i per a poder aquesta vegada ser-hi. El Club Vòlei Arenys té altres equips que aquesta temporada també han aportat alegries a l’esport arenyenc. A finals d’any, el Júnior Masculí es va proclamar campió de la Copa Espanya disputada a Valladolid després d'una competició en què no van perdre cap dels partits i van remuntar a la final un resultat en contra. A més, també podrien arribar pròximament bones notícies per al Juvenil Femení o Sènior B Masculí.


D’altra banda, el Club de Pesca Mar Sport va aconseguir la medalla de bronze al Campionat Mundial de Pesca disputat el mes passat a Eivissa. Un certamen que disposava de 16 equips i més de 80 participants d'arreu del món. De l'Estat Espanyol, al marge del club arenyenc, també hi havia un equip de Sant Feliu de Guíxols, de Santa Eulàlia d'Eivissa i d'Alacant.


El delegat de pesca del Club de Pesca Mar Sport, Juanjo Polo, afirma que assolir aquesta posició ha estat un premi per a un gran esforç, ja que la competició va ser dura especialment per les condicions meteorològiques marcades per un fort onatge. En declaracions a Ràdio Arenys, Polo va manifestar que des de l’entitat estan molt contents amb la tercera posició aconseguida i, de fet, l’equip dedica la medalla de bronze a tots els integrants del Club de Pesca Mar Sport. En el moment de tancar l’edició d’aquesta revista, l’equip es trobava a les portes de disputar el Campionat d’Espanya absolut de pesca a Alacant.


Campió de Boxa

L’arenyenc Óscar Santos del gimnàs Janes Sport es va proclamar campió de Catalunya de Joves Promeses de boxa que es va disputar al març al Prat de Llobregat. Santos té 17 anys i va guanyar el combat en tres rounds de tres minuts. El seu entrenador Eric Monroy assenyala que Santos té moltes possibilitats de repetir èxits. Monroy entrena una cinquantena de practicants de la boxa als dos Arenys.