Pastissets de carbassó

Descobreix la nova recepta de la cuina fàcil a casa
|

Els ingredients (4 persones)

2 carbassons 

6 ous 

60 gr. de crema de llet 

50 gr. de farina 

60 gr. de parmesà ratllat 

Oli d’oliva 

Sal 

Pebre


Cuinasetembre2021Baaaaaa



Preparació

Aquesta recepta la podeu fer amb qualsevol tipus de verdura: xampinyons, pebrots, espàrrecs, etc. A mi m’agrada amb carbassó, però... al vostre gust. 


Primer de tot rentarem els carbassons i el tallarem a rodanxes molt fines. Agafem una paella i amb una mica d’oli fem el carbassó, amb una mica de sal i pebre. El deixem coure a foc mig amb la tapa de la paella posada. Un cop estigui cuit, el posarem en una escorredora i ho reservem. 


Ara en un bol posarem la crema de llet, els 6 ous i amb unes barilles ho batem bé. Tot seguit hi afegirem el formatge parmesà ratllat, un pessic de sal, ho remenem i després hi afegim la farina tamisada. Ho anem batent fins que quedin ben integrats tots els ingredients. I ara hi afegim també el carbassó. Li donem unes voltes perquè quedin ben impregnats de la massa. Reservem. 


Prepararem unes flameres individuals o una safata d’aquestes de forn que ja porta les flameres integrades, i amb un pinzell les untem totes amb una mica d’oli perquè els pastissets no se’ns enganxin. 


Omplirem cada flamera amb la massa de carbassó i ho posarem al forn, que prèviament haurem escalfat, a 180 graus durant uns 15 o 20 minuts. Ho treurem del forn i quan s’hagin refredat ja els podrem servir. 


Bon profit!


I més coses... 

Podem fer una crema de meló ben fresqueta.


Triturarem la polpa d’un meló amb una copa de cava, afegim el suc de mitja llimona, una cullerada de mel i un pessic de sal i pebre. Ho hem de triturar fins que quedi una crema molt fina. En aquest punt ho podem reservar a la nevera o també podem afegir unes fulles de menta i tornar-ho a triturar.Reservem. 


Tallarem pernil del bo a tires molt petites. Servim la crema de meló en bols individuals i hi posarem per sobre els encenalls de pernil i fulla de menta per decorar.