Galetes de xocolata

Descobreix la nova recepta de la cuina fàcil a casa
|

IMG 20220327 105628

Els ingredients (per a 4 persones) 

250 gr. de xocolata negre per a postres 

50 gr. de mantega 

100 gr. de sucre 

2 ous 

200 gr. de farina 

1/2 culleradeta de llevat químic 

1 pessic de sal 

1 culleradeta de sucre glas 



Preparació

Avui prepararen unes galetes molt fàcils de fer i que us poden servir per esmorzar, berenar, de postres o per acompanyar amb un cafè. Us encantaran. 


Primer de tot hem de fondre la xocolata en un bol. Ho podeu fer al bany maria o si voleu anar més ràpid també es pot fer al microones (alerta no se us cremi). Quan s’hagi fos, afegim la mantega i ho remenem perquè s’integrin. 


En un altre bol, i amb ajuda d’una batedora o baretes electriques, haurem de batre els ous amb el sucre durant uns 5 minuts fins que dobli el seu volum i es torni blanquinós. Després afegim la xocolata fosa amb la mantega i ho barregem tot. 


Ara afegirem la part sòlida dels ingredients. Afegim la farina, el llevat químic i el pessic de sal, tot això ho farem tamissant amb un colador o un tamissador per anar-hi incorporant aire. Ho anem barrejant tot, però suaument sense treballar massa la preparació però que quedin tots els ingredients units. Ho reservem a la nevera una horeta. 


Passada aquesta estona ho treiem de la nevera i anirem fent boletes del tamany similiar a una nou o una mica més gran, les passem pel sucre glas, com si les arrebossessim, i les posem en una safata de forn coberta amb paper vegetal. 


Penseu posar les boletes separades perquè no s’enganxin. Ho ficarem al forn preescalfat a 180º durant 10 minuts fins que veieu que es fan unes esquerdes per sobre. Deixem refredar. Bon profit!