Els Tres Turons al Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Carta de l'equip directiu de l'Institut Els Tres Turons
|

De l’11 al 16 d’octubre, per primera vegada els alumnes del Cicle Formatiu de Manteniment d'Estructures de Fusta i Mobiliari d'Embarcacions d'Esbarjo de l'Institut Els Tres Turons participaran en el Saló Nàutic Internacional que organitza cada any la Fira de Barcelona. L'esdeveniment, que acompleix la 60a edició, comptarà amb una mostra significativa del mercat nàutic nacional i internacional, i amb la presència d'embarcacions de les principals empreses i marques del sector.


Foto 4


Els alumnes d'Els Tres Turons disposaran d'un expositor a la Fira i un bot de llum per restaurar cedit pel Sr. Lluís Vera, pescador d'Arenys de Mar, que va rescatar i posar en actiu un bell bot enfonsat que va batejar amb el nom del seu fill, Diego Vera. Una embarcació utilitzada per ús particular per sortir a pescar i que ha cedit a l'institut per a la seva restauració.


Foto 5


En una primera revisió, els alumnes i professors del cicle han pogut comprovar que l'obra viva està en bon estat, però que l'obra morta i la coberta resten malmeses a l'espera de la reparació de les juntes, calafatament i segellat. Tot un procés digne dels grans Mestres d'Aixa!

El nostre sincer agraïment al nostre amic i company, el Sr. Carles Pelegay, que gràcies a la seva iniciativa i confiança en l'institut ha fet possible aquesta oportunitat per als nostres alumnes.

Que gaudiu de l'experiència!

Ens veiem al Moll de la Fusta

Logos