Ànec rostit

Descobreix la nova recepta de la cuina fàcil a casa amb Estrella Morales
|

Els ingredients

Per a 4 persones:

1 ànec

3 cebes grans

1 litre de caldo

Llard d’ànec

Oli d’oliva

Sal

Pebre

Picada: 100 gr. ametlles

2 alls

1 presa xocolata negra


Foto 1aaaaanec


Preparació

S’acosten les festes de Nadal i no sé vosaltres, però jo ja porto dies pensant que cuinaré i per tant què comprar i com organitzar-me. El que avui trobareu en aquesta pàgina és una recepta molt fàcil de fer, us farà quedar molt bé si teniu convidats i podreu llepar-vos els dits. La recepta me l’ha passat la meva amiga Ester. Estava cansada de fer sempre el pollastre i va pensar..., doncs ànec. Va som-hi. 


Quan compreu l’ànec demaneu que us el tallin a vuitens. Posarem al foc una cassola amb llard d’ànec o també pot ser oli d’oliva, quan estigui calent anirem posant l’ànec i l’anirem fregint per totes bandes. Un cop el tinguem ja tot daurat, el retirarem i el reservem. A la mateixa cassola, que hi hauran quedat els greixos, hi afegim la ceba que haurem tallat petitona i la deixarem fer a foc lent, que es fagi fent mica en mica. És important que es faci així, perquè us quedarà molt més saborós. Quan ja estigui ben confitada, hi afegirem l’ànec que teníem reservat. Remenem una mica. Ara tot seguit hi afegirem la picada que hem fet amb les ametlles, els alls i la xocolata negra. I també hi posarem el caldo, que ha d’estar calent, i que cobreixi 3/4 parts i ho deixem fer a foc mitjà-baix, fins que el caldo es vagi consumint i l’ànec es vagi rostint. Us quedarà una cassola de festa. I si ho prepareu el dia abans, encara molt millor. Bon profit i Bones Festes!!