Pastís de xocolata i plàtan

​Descobreix la nova recepta de la cuina fàcil a casa amb Estrella Morales
|

Els ingredients

2 ous

150 gr de sucre

1 c/p d’aroma de vainilla 80 cc d’oli d’oliva

2 plàtans madurs

150 gr de farina

40 gr de cacau pur en pols 1 c/p de llevat químic

1 pessic de sal

Opcional: Xocolata blanca cobertura xoc. negra


Cuina


Preparació

En un bol posarem els dos ous amb el sucre i amb ajuda d’unes varilles batrem durant uns 10 minuts fins que aconseguim una massa blanquinosa. En un plat fons posarem els plàtans madurs (com més madurs estiguin molt millor) i amb una forquilles els aixafarem fins que quedin com una mena de papilla espessa.Tot seguit ho afegirem a la massa que tenim al bol, hi posem també l’oli d’oliva i l’essència de vainilla i ara ho tornem a batre tot junt. En un altre recipient ara barrejarem tots els ingredients sòlids. Primer posem la farina, el cacao pur en pols, el llevat químic i la sal. Ho barregem bé, i ara amb un colador fi o un aparell de tamissar, ho anem tamissant incorporant-lo a la massa que tenim a l’altre bol amb els ingredients humits. Ho hem d’anar integrant suaument i amb moviments envoltants. Agafem el motlle que anirà al forn. Pot ser rodó o rectangular o quadrat. L’untem amb una mica de mantega i afegim la massa. Quan estigui tota dins del motlle donem uns cops al motlle sobre la taula i això farà que no quedin bombolles dins la massa. Ho posarem dins el del forn, que haurem preescalfat, a 180º durant uns 45 minuts. Si voleu un cop fred i desmotllat el podeu decorar de diferents maneres: amb uns fils de xocolata blanca desfeta per sobre o amb cobertura de xocolata negra... Bon profit!