El secretari municipal se'n va a treballar a un altre Ajuntament

Se'n va sis mesos després d'arribar a Arenys i la vacant s'afegeix a la d'una plaça d'arquitecte i a la de TAG d'Urbanisme
|

L'Ajuntament d'Arenys de Mar té problemes per consolidar la cúpula de diversos departaments clau per al funcionament municipal, com són la secretaria o l'àrea d'Urbanisme. Segons ha pogut saber L'Agenda, el secretari municipal Albert Mustarós ha anunciat que deixa la plaça d'Arenys per anar a un altre Ajuntament. Mustarós ocupava la plaça des del passat mes de setembre i venia en comissió de serveis de l'Ajuntament de Cabrera. 


El canvi en aquest càrrec ha estat freqüent en els darrers anys: 4 persones diferents l'han ocupat des del 2015. Mustarós no és l'únic que marxa a un altre ajuntament. L'arquitecta municipal d'habitatge també ho ha fet. En aquest cas, la plaça la té en propietat un arquitecte de la casa que està en excedència i, per tant, no es pot treure en concurs d'oposició, la qual cosa la fa menys atractiva. 


Aèria Riera

La plaça de TAG d'Urbanisme fa més d'un any que no està ocupada. Foto: Carlos Cano. 


Era previst que, el 15 de desembre, la Tècnica d'Administració General (TAG) d'Urbanisme, Marta Cortés, es reincorporés d'un període en excedència. El departament ha estat més d'un any sense ningú ocupant aquesta plaça. Tanmateix, Cortés vivia fora del país, motiu pel qual els serveis jurídics no han permès aquesta reincorporació. Segons va explicar, l'alcaldessa Annabel Moreno al ple, cap dels candidats a ocupar-la va aprovar les proves generals i específiques abans que Cortés anunciés el seu retorn. L'Ajuntament va obrir la setmana passada una convocatòria urgent per cobrir aquesta plaça de forma interina. 


Fins ara, la secretaria municipal havia assumit algunes tasques. Tanmateix, l'Ajuntament d'Arenys de Mar acumula un retard d'un any per donar llicències d'obres, ja que dels tres arquitectes que hi havia al servei a principi d'any, dos van ser baixa per maternitat i un tercer, el que es va designar per trobar habitatge social, va marxar en comissió de servei a un altre ajuntament.