Juanjo Almansa: “Amb nosaltres, segur que no tindrem el govern d'ara”

​Entrevista al candidat a l'alcaldia pel Partit Popular
|

Juanjo Almansa torna a presentar-se pel PP. Va ser regidor del 2011 al 2015. En les últimes eleccions no va aconseguir representació per una quarantena de vots. Té 36 anys i és administratiu.


Juanjo almansa   xs

Juanjo Almansa, al camp de futbol municipal. Foto: Xavi Salbanyà.


Creu que aquesta vegada té més opcions d’entrar a l’Ajuntament?

El context polític ha canviat. La gent va votar més pensant en la ideologia i ara tornarem a viure unes eleccions on es votarà la millor opció per gestionar el poble, i aquí saben que som un partit que sempre hem gestionat bé les àrees que hem portat.


S’ha marcat 3 regidors...

Fa quatre anys no vam treure un regidor per poquíssims vots que guanyar ERC. Amb nosaltres dins el consistori segur que no tindrem el govern d’ara, ja que no sumarien les forces que ho van fer al 2019. Si la gent vol un canvi, que és la majoria, i surt a votar podem treure un gran resultat.


Que no es presenti Ciutadans els juga a favor?

Ciutadans és un partit que va aprofitar un context polític i social que ara no hi és. Per tant, volem recuperar el vot de la gent que creu que podem ser útils en el proper mandat i que vam perdre fa quatre anys.


Diu que vol treure Arenys de la deixadesa...

Malauradament, avui en dia Arenys és sinònim de brutícia, falta seguretat als carrers, problemes amb l’ocupació, no hi ha prou habitatge social, contractes caducats i mal redactats, sense pressupost pel servei de assistència domiciliària, s’han posat tots els esforços en gastar sis milions d’euros en una biblioteca, hi ha problemes amb l’escola bressol... Per tant, s’ha de tancar amb urgència aquesta etapa. Arenys ha sobreviscut aquests darrers anys gràcies al teixit associatiu i a les seves entitats. Entre aquests i un bon govern que sàpiga gestionar els problemes que tenim li podem donar la volta.


Com definiria el seu programa?

Realista i coherent. Els veïns volen solucions pel dia a dia amb coses tan senzilles com arreglar el fanal de davant de casa, agilitzar un tràmit administratiu, un lloguer en condicions, unes pistes d’atletisme practicables, organitzar activitats per atraure visitants i així ajudar la restauració i les boti-gues, millorar la neteja i la recollida selectiva… Per gestionar aquests temes cal tenir ganes de treballar i estimar el poble, i nosaltres aquestes dues coses les compartim.


Juanjo   xs

El cap de llista del PP, a l'inici de la campanya electoral. Foto: Xavi Salbanyà. 


EL QÜESTIONARI

Amb qui segur no pactarà?

Pactarem amb qui proposi coses bones per Arenys.


Quina és la seva principal pro-posta electoral?

Fer que els veïns estiguin orgu-llosos de pertànyer a Arenys.


Què ha estat el millor i el pitjor del mandat?

El millor, l’agermanament amb La Ràpita. El pitjor, la gestió feta per aquest govern.


Quina nota del 0 al 10 posaria al mandat?

3


Qualifiqui amb un adjectiu els seus rivals?

Fors: Ambiciós, Moreno: Autònoma, Cucurull: Jove, Vinyes: Estratega, Serradó: Sensat.


Faci la seva porra del resultat de les eleccions

PP 3, ERC 3, CUP 2, AeC 1, PSC 2, JUNTS 6.