Jordi Maymí: "Per pujar a Segona Catalana cal anar partit a partit"

Entrevista al nou entrenador del primer equip masculí del Sinera United
|

Fa uns dies va sortir la notícia que Josep Zaragoza, primer entrenador del primer equip masculí del Sinera United deixava el seu càrrec per motius personals, i ho feia després de sis mesos al capdavant de l’equip amb una segona posició provisional del grup 4 de Tercera Catalana amb 26 punts. Ara, el club de futbol arenyenc ha decidit que el primer entrenador sigui Jordi Maymí Dotras, fins ara segon entrenador, el que es faci càrrec de l’equip i L’Agenda ha pogut parlar amb ell.


Image 6487327

Jordi Maymí (el segon per la dreta), amb altres membres del Sinera United. 


Com afrontes aquest nou repte de saltar de segon a primer entrenador?

En Pepe Zaragoza ha fet un gran treball durant aquests mesos de la primera meitat de temporada. Ha aportat coses que l’equip necessitava, un plus més respecte a l’etapa anterior que va ser molt maca amb en Kevin Vicente, però en Pepe li va donar un toc diferent, a més de fer creure a l’equip que podia estar en les posicions de dalt de la classificació. Fins i tot de poder lluitar per l’ascens.


Seguiràs el model implantat per Pepe Zaragoza? Introduiràs alguna novetat?

Jo m’he endut coses molt positives com a segon d’ell, m’ha ensenyat i he après moltes coses i m’ha mostrat veure el futbol d’una manera diferent de la que jo veia abans. Com a primer entrenador hi ha aspectes que faré meus, implantaré la forma que a mi m’agrada de jugar i segur que tirem endavant amb un bon desenllaç de temporada.


En algun moment havies pensat ser primer entrenador?

Em vaig retirar del futbol molt Jove com a jugador i sempre he pensat de convertir-me en primer entrenador i sobretot seguir en el món del futbol. Aquesta temporada tot sigui dit, no m’ho havia plantejat ser primer entrenador, però és una cosa que sempre tens present. És un projecte ideat i pensat per Pepe Zaragoza, ell com a primer i jo com a segon. Jo he volgut ajudar en tots els aspectes possibles. Ara tinc moltes ganes i il·lusió d’agafar aquest repte de primer entrenador del Sinera United.


Objectius d’aquí a final de temporada?

És un club amb pocs anys d’història això no obstant amb capítols ja escrits de coses molt positives. Tanmateix, no podem parlar solament com a únic objectiu primordial el d’ascendir a Segona Catalana. Al final és anar partit a partit. Ara vindrà un mes de gener dur amb partits complicats començant amb el primer partit contra Tiana, després Vilassar de Mar i anirem a jugar contra líders, Vilassar de Dalt que van amb onze victòries i cap derrota, perquè finalment vingui Cabrils (tercers). Amb aquests partits de gener veurem com van les coses, els aspectes a millor i ficar més èmfasi.